diashow
Heikki Leivonen

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Heikki Leivonen

Heikki Leivonen

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Tietotori

Lääkäriiin päästävä heti

 
Heikki Leivonen 16.12.2016:
 
Tehdään Espoosta vieläkin parempi paikka asua ja yrittää
 
Espoossa asuu 350.000 ihmistä. Meistä espoolaisista on100.000 yli 65 vuotiaita. Jokainen meistä tarvitsee ikääntyessään yhä enemmänterveydenhoitopalveluja omasta kunnallisesta terveyskeskuksesta. Tällä hetkelläTapiolan terveyskeskuksessa on useamman viikon jonotusaika lääkärinvastaanotolle.
 
Tätä minä en voi mitenkään hyväksyä. Yksityiselleterveysasemalle pääsee samana päivänä tapaamaan lääkäriä. Miksi samaa ei saadaverovaroilla maksetusta kunnalliselta terveysasemalta? Selityksenä ei voihyväksyä Suomen lääkärien lukumäärää, joka on tällä hetkellä kaikkien aikojenkorkein. Vastuu lääkärien resursseista on Espoon kaupunginkaupunginvaltuustolla ja sosiaalilautakunnalla.
 
Terveyskeskuslääkärien työoloja ja palkkaa on parannettava,jotta lääkärit saadaan hakeutumaan terveyskeskuksiin. En mitenkään voi uskoanykyisen Juha Sipilän – Petteri Orpon hallituksen laskelmiin sote-uudistuksellasaataviin miljardi-säästöihin. Jos nämä leikkaukset todella tehdään, meidäntavallisten ihmisten jonotusaika lääkäriin pitenee ja julkiset palvelut tulevathuonommiksi.
 
 

Uutiset Espoo.fi

Business Espoo mukana Euroopan suurimmassa Hackathonissa

Business Espoo on tulevana viikonloppuna mukana, kun Euroopan suurin Hackathon-tapahtuma Junction kerää yli 1500 osallistujaa Otaniemen kampukselle.

Lue lisää »

Lisätietoa Espoo-mitalin saaneiden tilaisuudesta 6.12.

Postilakon vuoksi osa kutsuista perinteiseen Espoo-mitalin saaneiden tilaisuuteen on jäänyt jakamatta. Mitalistien tilaisuus pidetään 6.12. klo 13.30 Espoo Metro Areenalla ennen kaupungin itsenäisyyspäivän juhlakonserttia. Saat tarkempia ohjeita ilmoittautumisen yhteydessä.

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

Väärä hälytys? Kokoomus ei ole sittenkään muuttanut kantaansa aktiivimalliin – Vartiainen: ”Yksittäisiä puheenvuoroja”

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiaisen mukaan kokoomus ei ole muuttanut käsitystään aktiivimallista. – Ei kokoomus käsittääkseni ole muuttanut...

Lue lisää »

Liittojohtaja ei luota valtakunnansovittelijan kykyihin: ”Täysin noviisi, amatööri”

Useat ammattiliitot ovat tehneet tai valmistelevat päätöksiä tukitoimista postilakon ratkaisun vauhdittamiseksi. Keskiviikon sovittelun jälkeen...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

Ministeri Krista Kiurun puhe lapsi- ja perhemyönteisemmän Suomen rakentamisesta

Ajankohtaiskeskustelu lapsi- ja perhemyönteisemmän Suomen rakentamisesta. Valtioneuvoston puheenvuoro, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru. Kiitän...

Lue lisää »

SDP:n Tuula Väätäinen: Epäoikeudenmukainen aktiivimalli kuopataan

Kansanedustaja Tuula Väätäinen pitää hallituksen päätöstä purkaa työttömiä kurittanut aktiivimaali...

Lue lisää »